آموزش پخت چیزکیک اصیل آلمانی

آموزش پخت چیزکیک اصیل آلمانی - کیک

 

 

  • آموزش پخت چیزکیک اصیل آلمانی - کیک
    ارسال شده توسط ati در اردیبهشت 12, 1394 | منبع | دسته‌ها: کیک. ویژه: آلمانی. شامل: پنیر. به این مطلب در گوگل امتیاز دهید
    Authentic-German-Cheesecake
    مواد لازم:

    مخصوص تهیه‌ی ۱ قالب چیزکیک 

    • ۱و ½ فنجان شکر سفید 
    • ۲ قاشق سوپ‌خوری نشاسته‌ی ذرت 
    • ۳ قاشق سوپ‌خوری آرد سفید
    • ۲ بسته( ۲۵۰ گرم) پنیر خامه‌ای، نرم شده
    • ۴۵۰ گرم قالب‌های کوچک پنیر بز 
    • ½ فنجان کره، نرم شده 
    • ۴ عدد تخم‌مرغ متوسط
    • ۱و ½ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
    • ۱ قاشق چایخوری عصاره‌ی وانیل 
    طرز تهیه:
    1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نمائید. کف و دیواره‌های ظرف مخصوص پخت کیک پنیری به ابعاد ۲۷ سانت را خوب چرب کنید. شکر، نشاسته‌ی درت و آرد را با هم مخلوط کرد و کنار بگذارید.
    2. پنیر خامه‌ای و پنیر بز را با هم مخلوط کنید؛ با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا نرم شوند و پف کنند. کره‌ی نرم شده را نیز اضافه کنید. به تدریج مخلوط شکر را به این مواد بیافزائید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید، خوب هم بزنید و پس از هر بار هم زدن دور کاسه را تمیز کنید. آب لیمو و عصاره‌ی وانیل را هم بیافزائید و هم بزنید تا نرم شوند.
    3. خمیر به دست آمده را درون ظرف مخصوص چیزکیک بریزید و به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید. فر را خاموش کنید و بی‌آنکه در فر را بازکنید، اجازه دهید کیک شما به مدت ۲ ساعت در فر استراحت کند. ظرف را از فرخارج کنید، بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شبانه روز درون یخچال قرار دهید.

    کالری : 371 | چربی : 24.1g | پروتئین : 9.9g | کربوهیدرات : 30.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.1g | شکر : | نمک : 342mg

    زمان آماده سازی : 20 دقیقه | زمان پخت : 70 دقیقه | زمان کل : 450 دقیقه

    ads3

    دریافت روزانه دستور پخت‌های جدید در ایمیل‌تان

/ 0 نظر / 33 بازدید